Ga direct naar inhoud

Zes Amateur Musical Awardnominaties voor Into the Woods

De musicalproductie groep voor jongeren van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer schreef zich dit jaar voor het eerst in voor de Amateur Musical Awards en met succes: maar liefst zes nominaties zijn binnengesleept voor de musical Into the Woods.

In deze grappige en ontroerende musical vervloekt een heks de bakker en zijn vrouw, zodat ze geen kinderen kunnen krijgen. Ze stuurt hen het bos in met een onmogelijke opdracht om de vloek op te heffen. Daarbij lopen ze de bekende sprookjesfiguren Assepoester, Sjaak en de Bonenstaak, Raponsel en Roodkapje tegen het lijf, die hun eigen wensen proberen te vervullen. Maar is dat wat je zo vurig wenst ook hetgeen waar je naar op zoek bent?

Into the woods

Liselotte Hesp (afdelingshoofd Theater, Dans en Musical) en haar team wisten dat deze productie onder regie van Dennis ten Vergert goed in elkaar zat en hun inschrijving werd beloond. Into the Woods is genomineerd in de volgende zes categorieën: beste musical, beste ensemble, beste vormgeving/toneelbeeld, beste vrouwelijke bijrol (voor Amber Leemans als bakkersvrouw), beste vrouwelijke bijrol (voor Kirsten de Vries als Roodkapje) en beste mannelijke bijrol (voor Mats Hoogland als Sjaak). De prijsuitreiking en bekendmaking van de winnaars vindt plaats op maandag 10 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday