Ga direct naar inhoud

Vincent Geers

Winnaar Cameretten 2007. Vincent won zowel de jury- als de publiekspijs. 'De opbouw van zijn programma was goed doordacht, hij durfde risico's te nemen, had originele observaties en had een krachtige uitstraling', aldus de jury.
Het programma 'Overdaad' is een zoektocht naar de zekerheid in een wereld die is zoals hij is, en niet zoals hij zou moeten zijn.
De afgelopen twee jaar heeft Vincent een bewuste keuze gemaakt om eerst zijn opleiding voor theaterdocent in Amsterdam af te ronden. Wel bleef hij met grote regelmaat meespelen in de A-selectie van de Comedy Explosion en voorzag hij een aantal van zijn collega's van regieadviezen. Hoewel bescheiden van aard leverde Vincent een grote bedrage aan het cabaretprogramma van Samba Schutte die daarmee inmiddels overtuigend het Leids Cabaret Festival heeft gewonnen.
Inmiddels heeft hij zijn opleiding afgerond en gaat zich nu volledig concentreren op zijn eigen podiumoptredens. En is Vincent vaste tekstschrijver van Claudia de Breij's nieuwe televisieprogramma 'Thank God it's Friday'.
Vincent duikt vaak op in de line-ups van de Comedy Explosion en in het Comedy Theater in de Nes.
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday