Ga direct naar inhoud

Open Dag Pier K Hoofddorp

Tijdens de open dag kun je zien en beleven wat Pier K Hoofddorp allemaal te bieden heeft.

Een hele middag vol optredens, demonstraties en gratis workshops op het gebied van muziek, zang, dans, theater, fotografie, beeldende kunst, media en musical. Uiteraard vind je er ook alle informatie over het aanbod van het nieuwe cursusseizoen. We helpen je graag zoeken naar de cursus die bij jou past of misschien heb je gewoon zin in een feestje. Iedereen is welkom! Het programma volgt binnenkort.

Op 31 augustus is de open dag bij Pier K in Nieuw-Vennep! 

SPINNEN VOOR HET GOEDE DOEL
Een gezonde inspanning leveren en tegelijkertijd bijdragen aan een fanstastische week voor kinderen die niet op vakantie gaan (kunnen). Hoofddorp aan Zee geeft kinderen die niet op vakantie gaan toch een vakantiegevoel. Een week lang plezier onder begeleiding van professionals uit de wereld van techniek, onderwijs, welzijn en kunst.

Lions Haarlemmermeer organiseert voor de tweede keer een Meerspinning event voor Hoofddorp aan Zee. Op zondag 1 september is het van 12.00-16.00 uur mogelijk om te spinnen op het Raadhuisplein. Meer informatie is te vinden op www.meerbewegen.org. Hier kan je je aanmelden.

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday