Ga direct naar inhoud

Het Peuterfestival

Het is feest in Het Cultuurgebouw, speciaal voor de allerkleinsten! Het Peuterfestival is al jaren een begrip in Haarlemmermeer en omstreken. Een bruisend evenement speciaal voor peuters. 

Het hele weekend zijn alle peuters met papa, mama, opa, oma of de oppas welkom in Het Cultuurgebouw. De mooiste theater-, dans-, muziek- en muziektheatervoorstellingen staan op het programma. Dit jaar is het thema Muziek! Er is nog veel meer te ontdekken en te beleven. Zo zijn er diverse workshops waar peuters muziek kunnen maken of een prachtig schilderij. De Passage van Het Cultuurgebouw wordt omgebouwd tot één groot speelparadijs waar peuters zich voorafgaand en na afloop van de voorstellingen lekker kunnen uitleven. Het wordt een gezellig en ontspannen weekend voor jong en oud waarin cultuur voorop staat. Want daar kun je immers niet vroeg genoeg mee beginnen.

Naast de vele leuke kindervoorstellingen worden er voor de allerkleinsten ook diverse workshops voor €1,00 georganiseerd. Binnenkort wordt het volledige programma bekendgemaakt, houd de website in de gaten.

Kijk hier voor meer informatie en het volledige programma

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday