Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Op 17 oktober is weer een nieuwe editie van Vennip Live!

20:30 uur: Less is More
Less is more bestaat uit Maudy Tiemstra, Aat Boot en Peter de Water. Hun muziek kenmerkt zich door sterke Close Harmony Vocals begeleid door twee gitaren. Het is hun missie om mooie liedjes van toen en nu klein te brengen.Zonder het origineel te kort te doen en in een intieme sfeer zetten ze nummers in hun kracht: een feest van herkenning.

21:30 uur: The French Connection
Negen muzikanten uit Haarlemmermeer en omgeving zijn deze zomer muzikaal op avontuur gegaan in de Franse Aveyron. In een workshop onder leiding van Paul Beugels hebben ze in een week tijd elf nummers ingestudeerd en bij drie optredens in Frankrijk uitgevoerd. Een spannend en vooral spetterend project. Speciaal voor Vennip Live laat The French Connection het repertoire, bestaande uit chansons en Franse en Engelse jazz- en popnummers, nog eenmaal horen. Kom genieten van ‘Une Belle Histoire’, ‘Poupee de Cire’, 'Chocolate Jesus', ‘50 Shades Of Black’ en meer.

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday