Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer.

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

20:00 uur The New 4 Seasons
Deze enthousiaste Pier K-band bestaat uit 2 gitaristen, toetsenist, dwarsfluitist en percussionist. Zij spelen circa een jaar in deze bezetting.
The New 4 Seasons speelt een gevarieerd repertoire met covers als '4 seasons in one day' van Jacqueline Govaert, 'Valerie' van Amy Winehouse en 'Roxanne' van The Police, om maar een paar lekkere nummers te noemen. Gezelligheid en plezier staan voorop.

20:45 uur Kliff & Kompanen
Ze zijn voortgekomen uit een bekende en zeer succesvolle Haarlemmermeerse band NisPen. De bezetting: drums, basgitaar, gitaar, sologitaar, toetsen en meerstemmige zang. Hun repertoire beslaat instrumentale nummers van o.a. Shadows, Ventures e.d. daarnaast worden er covers gespeeld van Cliff Richard, Bruce Springsteen, Eric Clapton, Johnny Cash, The Byrds, CSN, en anderen uit de eind vijftiger- begin zestiger jaren van de vorige eeuw. Rustige muziek met hier en daar een up-tempo nummer. Indien het publiek en de setting dat toelaten dan worden de hedendaagse hits (o.a. Kensington, Hollis Brown) niet geschuwd! Maar toch vooral een feest der herkenning voor het publiek van 55+!

22:00 uur Interstate 44

Interstate 44 maakt herkenbare blues, rock en hedendaagse muziek. Het repertoire laat zich inspireren door muziek van Robert Johnson en Eric Clapton, maar ook John Legend is van de partij. Met enige regelmaat is de band te gast van diverse podia in de regio.

De band bestaat uit John Stevens (zang en gitaar), Willem Smit (saxofoon/dwarsfluit/EWI), Titus Rinia (basgitaar) en René Revers (drums).
Voor meer info zie: de website van de band.

© 2018 Pier K / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday