Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Op 11 april laten drie uiteenlopende Haarlemmermeerse bands zich van hun beste kant zien op het cafépodium van Pier K in Nieuw-Vennep. 

20:00 uur: Blind Date is een poprockband met ambitie. Met al een fikse reeks optredens op hun naam staan, blijven ze onverminderd aan de weg timmeren. Dit optreden spelen ze in een vernieuwde bezetting. Blind Date speelt hits van Frankie Miller, Blof en Amy Winehouse, maar ook recenter werk van George Ezra.

21:00 uur: Out Of The Blue is een band uit de jaren '10. De band is op plotselinge en toevallige wijze ontstaan, vandaar de naam. Out Of The Blue speelt funky blues. Echter is er een onderliggend verlangen naar muziek die de maatschappij tart, dus verwacht in de toekomst een revolutie! Over de bandleden zelf: het gerucht gaat dat de gitarist nooit z'n haar kamt, dat de drummer anger issues heeft en dat de zangeres buikslidings doet in haar vrije tijd. Dit is allemaal waar. Verwacht veel speelplezier en geniet van wat je hoort en ziet!

22:00 uur: Saxolicious is ontstaan vanuit de muziekschool Pier-K en steelt sindsdien binnen én buiten de Haarlemmermeer de show! De band bestaat uit 9 leden, waaronder 4 saxofonisten. Ze coveren nummers van alle genres. Van Jason Mraz en Billy Joel tot Aretha Franklin, ze spelen het allemaal! Sinds februari hebben ze tijdelijk afscheid moeten nemen van hun zangeres, Floor. Maar geen zorgen: in juni is ze weer terug. In de tussentijd hebben ze Sara als geweldige vervanger. 

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday