Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer.

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Op donderdagavond 18 oktober staan weer twee opmerkelijk acts geprogrammeerd op het meest open podium van Haarlemmermeer. Als eerste betreedt Colourful Minds het podium, gevolgd door French Connection.

20:00 – 20:45 Colourful Minds

Colourful Minds is een spiksplinternieuwe jonge act die gevormd wordt door vocaliste Lotte de Waal en gitarist Otis Straatman. Het zijn musici die hun sporen verdiend hebben in verschillende bands binnen Pier K. Nu spelen ze in kleine bezetting een eigen interpretatie van hun favoriete popsongs

21:00 – 22:30 French Connection

French Connection is een gelegenheidsband uit Haarlemmermeer en ontstaan tijdens een workshop in de zomer van 2017 in Zuid Frankrijk onder leiding van Paul Beugels. De workshop werd toen afgesloten met een aantal optredens in Frankrijk en dat smaakte naar meer. De tweede editie was afgelopen zomer en werd wederom succesvol afgesloten met drie swingende optredens. French Connection bestaat uit een uitgebreide blazerssectie, een ritmesectie en de charmante vocaliste Yo! Het repertoire is divers, van Drive My Car en Mercy Mercy Mercy en Will You Still Love Me tot bekende Franse chansons als Le Port D’ Amsterdam, Une Belle Histoire en Pour Moi La Vie Va Commencer.

© 2018 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday