Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Op 19 september is weer een nieuwe editie van Vennip Live! 

20:00 uur: The Q
The Q bestaat uit vier jongens die elkaar van school kennen. Nadat ze hun band hadden opgericht maakten ze haastig en een WhatsApp groep aan die ze Q noemden. Deze naam is blijven hangen en nu treden ze als zodanig op. Ze kunnen goed overweg met hun instrumenten en twee van de bandleden nemen de zang voor hun rekening. Een veelbelovende jonge band die voor het eerst bij Vennip Live te horen is.


21:00 uur: Attic 4
Attic 4 is ontstaan uit muzikale oldies die graag met en voor publiek muziek maken. De groep is opgericht najaar 2015. De invloeden van vijftig-zestigerjaren zit er in gegoten en doordat de bandleden zich bezig houden met andere uiteenlopende muziekstromingen ontstaat er een mengeling van nieuwe rifjes op herkenbare oudere loopjes.
De sfeer van de muziek is door gebruik van o.a. semi-akoestische gitaren warm en toegankelijk.
Er worden eigen nummers gemaakt afgewisseld met favorieten van de bandleden. Voor elk wat wils dus.

De samenstelling van de band is als volgt:
Kees Barnhoorn op bas en zang
Martin Hanssen op gitaar, keyboard en zang
Gijs de Wit op akoestische gitaar en zang
Aad van der Poel op drums

22:00 uur Outlaw Queen 
Outlaw queen is een alternatieve rockband die bestaat uit 4 vrienden die samen een passie delen voor muziek. Ze spelen onder andere covers van Radiohead, Nothing but thieves en slash.
De bandleden speelden al samen in andere bandjes en kwamen uiteindelijk uit op de huidige samenstelling:
Otis straatman op gitaar
Gijs van Duijn op bas
Joost Milatz op drums
Lotte de Waal als zangeres.

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday