Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer.

Ook in 2020 biedt Vennip Live elke derde donderdag van de maand weer volop live muziek in het Pier Kafé. De eerste editie van dit meest laagdrempelige podium in Haarlemmermeer vindt plaats op 16 januari aanstaande. Vanaf 20.00 uur geven maar liefst drie bands het beste van zichzelf. De toegang is gratis.

20:00 uur Blind Date
Blind Date is een band met ambitie die nu voor het eerst in deze nieuwe bezetting op het podium staat. De band brengt een repertoire van covers in uiteenlopende stijlen, maar geven ieder nummer hun eigen interpretatie.

Bezetting:
Jennefer Boskiljon: zang
Didi Gubler: toetsen
Peter Otter: gitaar
Dante van Scheppingen: bas
Eddy van Dijen: drums

21:00 uur: Blended
Blended is een coverband uit de bollenstreek. De band telt een zevental enthousiaste zielsverwanten met een grote passie voor muziek. De stijl is uiteenlopend, maar blues en classic rock zijn het uitgangspunt. Ook soul en pop komen aan bod vanaf de 60-er jaren tot nu. Kortom, de stijl is ‘blended’. Toch valt alles op zijn plek en zorgen de drive en muzikaliteit van de band voor eenheid en sfeer

Bezetting:
Marcel Comello: gitaar en zang
Mart Hogewoning: gitaar, mandoline
Helen Jansen en Nicole Spits: zang
Wim van Lohuizen: bas
Wil van Maris: drums, zang
Joop Spijkerman: toetsen

22:00 uur: The Goody Band
De 11-koppige Goody Band is ontstaan in 2010 vanuit een aantal Big Band musici die zich verder wilden ontwikkelen. In de afgelopen 10 jaar is de band flink uitgebreid en ontwikkeld tot een hechte club van jazzgeoriënteerde muzikanten, die mooie arrangementen speelt en een geïnspireerd optreden neerzet met een swingende en stampende sound.

Godie Schuitema, Jolande Zwanenburg, Elvira Niewerf, Willem van Dorp: sax
Marjolein van Giessen: trompet
Hanneke Nijdam: cello
Nedjet Pamuk: slagwerk
Coen Verheij: contrabas
Rob van Aarschot, Gert-Jan Zwanenburg: gitaar
Jan Hanraads: piano

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday