Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. 

In mei wijken we van onze planning: het is de vierde donderdag! Het muzikale programma is uiteenlopend. We gaan van start met de juniorband The Groovy Bunch, gevolgd door Interstate 44. Bluesband De Zaak sluit de avond af. Kom langs op donderdag 23 mei en geniet van spetterende muziek op het meest laagdrempelige podium van Haarlemmermeer.

20.00 uur: The Groovy Bunch
The Groovy Bunch bestaat uit jonge enthousiaste muzikanten. Zij vertolken bekende popsongs instrumentaal, maar spelen ook jazzstukken. De band bestaat uit Mauro Versteegen (trompet), Lucas Luijben (saxofoon), Victor Alexander van Hartevelt (piano) en Thomas Zethof (drums). In deze bezetting is de groep ruim een jaar samen en dit wordt hun tweede optreden.

21.00 uur: Interstate 44
Interstate 44 maakt herkenbare blues-, rock- en hedendaagse muziek. Hun muziek leent zich uitstekend voor eetgelegenheden, muziekcafés en festivals. In de band zitten John Stevens (zang en gitaar), Willem Smit (saxofoon/dwarsfluit/EWI), Titus Rinia (basgitaar) en René Revers (drums). Het repertoire van de band laat zich inspireren door muziek van Robert Johnson en Eric Clapton, maar ook bijvoorbeeld John Legend. Met enige regelmaat is de band te gast op diverse podia in de regio.

22.00 uur: Bluesband De Zaak
Bij Bluesband De Zaak hoor je een scheurende sax die goed samenklinkt met de steady bas, de
opzwepende drums, de gierende gitaren en de rauwe stemmen. Er zijn ondertussen wat wisselingen in de bezetting geweest en nu geeft De Zaak haar eerste optreden met deze nieuwe bezetting. Er zijn 3 zangers, twee gitaristen, een bassist, een drummer en een saxofoniste die zowel tenorsax, sopraansax als mondharmonica speelt. Het repertoire bestaat uit stevige ruige, rocking blues, maar ook zijn er rustige nummers.

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday