Ga direct naar inhoud

Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer. 

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Op 20 juni is de laatste Vennip Live voor de zomer! 

20:00 uur: Just 4 Fun
Dit kwartet speelt repertoire uit verschillende muzikale hoeken, van Dylan tot Davis en Van Morrison tot Ray Charles. De groep bestaat uit Sander Brugman (drums), Rolf Heggies (bas), Joep van der Winden (piano) en Paul Beugels (vcls, sax en fluit).

21:00 uur: Duo Norah en Edwin
Norah Kluis Paiva is van oorsprong choreograaf en danseres. Een aantal jaar geleden begon ze met zingen en leerde ze zichzelf gitaar spelen. Ze zingt graag Jobim en Cartola, naast andere internationale nummers die haar hart raken. Ook schrijft ze eigen muziek. Edwin Corzilius leerde vanaf zeventienjarige leeftijd het vak van bassist in nachtclubs in Duitsland. Bij terugkomst in Nederland speelde hij o.a. met het Metropole Orkest, het Vara Dansorkest, Lee Towers, Anita Meijer, Toon Hermans, Ferdinand Povel en Rita Reys. Als duo brengen Norah en Edwin muziek van het hart. 

22:00 uur: Outlaw Queen
Outlaw Queen is een alternatieve rockband, bestaande uit vier vrienden die samen een passie delen voor muziek. Ze spelen onder andere covers van Radiohead, Nothing But Thieves en Slash. De bandleden speelden al samen in andere bandjes en kwamen uiteindelijk uit op de huidige samenstelling: Otis Straatman op gitaar, Gijs van Duijn op bas, Joost Milatz op drums en Lotte de Waal als zangeres.

© 2019 Pier K   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday