Vennip Live

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer.

Iedere derde donderdag van de maand krijgen bandjes uit de regio de kans een show weg te geven in het Pier Kafé en kun je weer genieten van spetterende optredens van Pier K-bands en andere bandjes uit Haarlemmermeer en omgeving. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Het programma van 19 oktober:

20:00 - 20:45 uur: Bluesband De Zaak is ontstaan in 1999 toen leden van De Zaak ontdekten dat ze naast samen werken ook samen konden musiceren. De band heeft ondertussen al een aantal wisselingen in bezetting gemaakt, op 19 oktober geeft Bluesband De Zaak haar eerste optreden met de nieuwe bezetting. Het repertoire bestaat uit stevige ruige, rocking blues, maar ook zijn er rustige ‘luister’ nummers.

20:45 - 21:00 uur: Pop Quiz 1

21:00 - 21:45 uur: Nath’s Project wordt gevormd door vijf enthousiaste muzikanten met hart voor muziek. De optredens van de band worden gekenmerkt door een intieme setting van mooie luisterliedjes afgewisseld met steviger pop en country muziek. Nath’s Project zal de avond vullen met akoestische nummers van o.a. Norah Jones, Adéle en Alison Krauss, maar ook met nummers van bijvoorbeeld Lady Antebellum, Fleetwoord Mac, The Beatles en Crowded House.  

21:45 - 22:00 uur: Pop Quiz 2

22:00 - 22:45 uur: Fertile Reality bestaat sinds 1994 en is opgericht aan de bar van Magnifiosi, nu de Greef, in Lisse. De band bracht de EP ‘Micro’ uit met 5 nummers. De muziek van Fertile Reality is een mix van Postpunk, Indie, New Wave en New Romantic. De band heeft een eigen geluid met Eighties-invloeden, een opgewekte podium act.

© 2017 Pier K / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday