Ga direct naar inhoud

Mamma Mia! Here we go again

Keer tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie terug naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

De oude cast is terug en uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Andy Garcia en Oscarwinnaar Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.

Kijkwijzer: alle leeftijden - grof taalgebruik

Na afloop van de film verzorgt John Stevens een optreden in Pier Kafé. John is een vaak geziene gast op diverse podia in en buiten de Haarlemmermeer. Meestal speelt hij met zijn band Mainville Music Company of Interstate 44, maar deze avond zal hij als singer/songwriter een solo-optreden verzorgen. John begeleidt zichzelf op akoestische gitaar en brengt een repertoire van Evergreens en eigen materiaal.

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday