Ga direct naar inhoud

Compositieconcert AFGELAST

Het Compositieconcert wordt verplaatst i.v.m. het coronavirus. De nieuwe datum in oktober zal zo snel mogelijk gecommuniceerd worden.

Jonge componisten krijgen een kans!

Op vrijdag 26 juni vindt in de Podiumzaal van Pier K Hoofddorp voor de 16de keer het Compositieconcert plaats in het kader van het Compositieproject. Het project stelt jonge componisten uit Haarlemmermeer in de gelegenheid om hun zelfbedachte muziek in te sturen, te arrangeren en professioneel op te nemen in Studio Pier K. En natuurlijk wordt de muziek live uitgevoerd tijdens bovengenoemd concert. 

Tot 1 maart was er voor componisten van 12 tot en met 25 jaar gelegenheid hun werk in te sturen. Uit de ruime hoeveelheid aanmeldingen heeft een deskundige jury tien componisten geselecteerd voor het vervolg van het project. De geselecteerden worden aan de hand genomen door een professionele arrangeur om de compositie voor de meest geschikte orkestbezetting te bewerken, op te nemen en uit te voeren. Een unieke kans!

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday