Ga direct naar inhoud

Gluren bij de Buren

Op zondag 9 februari is Haarlemmermeer het decor van huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Vanuit liefde voor podiumkunsten tovert Gluren bij de Buren huiskamers om tot tijdelijke podia voor lokaal talent.

In elke huiskamer worden tussen 12.00 en 17.00 uur drie optredens van dezelfde act geprogrammeerd. Een optreden duurt maximaal 30 minuten. Aanmelden kan t/m 30 november. 

Meld je aan als act
Podiumkunstenaars van alle disciplines en genres zijn welkom om aan te melden. Of je nu rapper, dichter, zanger, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Gluren bij de Buren zet je graag in de (huiskamer)spotlights en is een ideaal platform om podiumervaring op te doen of om te experimenteren in een intieme setting. Meld je aan als act!

Meld je huiskamer aan
Gluren bij de Buren is mogelijk in ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Of je nu in het centrum van de stad of in een verre uithoek van de gemeente woont. Bij het programmeren van de optredens wordt natuurlijk goed gekeken naar de (on)mogelijkheden van jouw stulpje en wordt rekening gehouden met jouw wensen. Meld je huiskamer aan! 

Alle optredens zijn gratis te bezoeken. Kijk voor meer informatie op de website van Gluren bij de Buren. 

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday