Ga direct naar inhoud

Todos Lo Saben

Todos Lo Saben (Everybody Knows), met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrollen, is een spannende film waarin de verhoudingen binnen een Spaanse familie op scherp worden gezet door de vermissing van een kind.

Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

Todos lo saben is de nieuwe film van de tweevoudig Oscarwinnaar Asghar Farhadi (A Separation, The Salesman). De psychologische thriller was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Regie: Asghar Farhadi

FilmVandaag
"Regisseur Asghar Farhadi bouwt met deze film gestaag verder aan een zeer consistent en indrukkend oeuvre."

Kijkwijzer: 12 jaar - angst - grof taalgebruik

Na afloop van de film Todo Lo Saben kun je genieten van de Spaanse muziek van zanger en akoestisch gitarist Manuel Cañizares en de van origine flamencozangeres en -danseres Catalina Maria Jonker. De twee vormen een duo met een rijke muzikale achtergrond en brengen Spaanse romantische zang. Denk hierbij aan muziek als 'Alfonsina y el mar' van Mercedez Sosa, maar ook rumba's met een tintje flamenco, dans en akoestische gitaarbegeleiding. Manuel en Catalina zullen je laten genieten van een gevarieerd muzikaal programma.

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday