Ga direct naar inhoud

Aladdin Jr.

Na het succes van Beauty and the Beast Jr. gaat de musicalproductiegroep 9 t/m 21 jaar van Dé JeugdTheaterSchool opnieuw aan de slag een bekende familiemusical Aladdin Jr. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli is de bekende Disneymusical te zien in de grote zaal van De Meerse.

Het charmante straatkind Aladdin wordt verliefd op de mooie Princes Jasmine. Princes Jasmine is ongelukkig vanwege haar vaders wens om een koninklijke echtgenoot voor haar te vinden. Ondertussen probeert de rechterhand van de Sultan, Jafar, de troon over te nemen. Wanneer Jasmine het paleis uit sluipt, ontmoet ze Aladdin.

Wanneer Aladdin en Jasmin samen ontdekt worden buiten de muren van het paleis, wordt Aladdin opgepakt en ter dood veroordeeld. Jafar weet hem te redden, door hem de opdracht te geven de magische Lamp uit de Grot der Wonderen te halen. Als Aladdin onopzettelijk de geest laat ontsnappen uit de lamp, begint een geheel nieuw avontuur!

Slechts met een wrijf over de magische lamp neemt Aladdin u mee naar een exotische wereld vol met uitdagende avonturen en romantiek.

Regie: Liselotte Hesp
Choreografie: Neil Dolan
Zangcoach: Barbara van Houten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl

© 2019 Pier K   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday