Ga direct naar inhoud

Hoofddorp aan Zee

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en ga jij in de zomer niet op vakantie? Of veel te kort? Ga dan mee met Hoofddorp aan Zee!

Vier dagen kunst en plezier maken met professionele kunstenaars en coaches in een groene omgeving, de Fruittuinen van Hoofddorp. Jij bepaalt wat je gaat maken, wij helpen je er bij.

In een spannende week werk je, samen met een groep andere kinderen en kunstenaars, aan een bijzonder project: een festival uit de toekomst! Je bedenkt zelf of samen wat jij wil maken en hoe. Een kunstwerk of juist iets heel anders, jij bepaalt en wordt geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

Hoofddorp aan Zee vindt plaats van maandag 12 t/m donderdag 15 juli of van maandag 19 t/m donderdag 22 juli. Meld je hier aan! 

Is betalen van het inschrijfgeld lastig voor je? Dan kun je Stichting Leergeld hiervoor benaderen óf ons een mail sturen.

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday