Ga direct naar inhoud

Little Shop of Horrors

In deze sprankelende voorstelling van de musicalproductiegroep van Pier K neemt een groep enthousiaste spelers je mee in hun nieuwste productie Little Shop of Horrors waar zij een seizoen lang aan hebben gewerkt.

Seymour Krelborn werkt als bloemist bij Mushniks Skid Row Florist Shop. De zaken gaan slecht en hij staat op punt om ontslagen te worden. Zijn collega Audrey komt met het idee om Mr Mushnik het mysterieuze plantje te laten zien dat Seymour onlangs op een Chinese markt heeft gekocht. De plant wordt in de etalage gezet en de eerste geïnteresseerde klanten staan al in de winkel.

Krelborn is heimelijk verliefd op Audrey en vernoemt de plant naar haar. Door Audrey II gaan de zaken opeens weer heel goed. Seymour wordt enorm populair als verzorger van de plant en zijn plant wordt steeds groter en groter. De plant barst regelmatig in zang uit en dwingt Seymour haar te voeden. Waardoor de plant groeit probeert Seymour zo lang mogelijk verborgen te houden..

De musical is gebaseerd op de zwart komische film 'The Little Shop of Horrors' uit 1960. De muziek is gecomponeerd door Menken in de stijl van vroege jaren zestig, rock-’n-roll, doo-wop en vroege Motown.

Regie: Dennis ten Vergert
Choreografie: Annerie van Loenen
Zangcoach: Barbara van Houten

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday