Ga direct naar inhoud

JTS Academy (West Side Story)

Dit jaar start Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer met een nieuw en uniek project: de JTS Academy. Drie zondagen op rij (9, 16 en 23 juni) ga je van 10:00 tot 16:00 uur intensief aan de slag met materiaal uit een bekende musical. De ultieme voorbereiding op de aanstaande audities en het nieuwe theaterseizoen!

Tijdens de eerste editie van de JTS Academy staat West Side Story centraal. In juni 2020 brengt de selectiegroep 16 t/m 25 jaar namelijk deze tijdloze Broadwayklassieker op de planken. Geheel in thema worden er diverse workshops gegeven op het gebied van zang, dans en spel.

Naast lessen van ons vaste docententeam is er ook iedere zondag een speciale gastdocent aanwezig. Zo krijg je de unieke kans om te leren van professionals als Anouk van Nes (Graziela in originele Nederlandse West Side Story), Margot Giselle (vocal coach) en Jeroen Lopes Cardoso (gevechtschoreograaf). Daarnaast zal ook een auditietraining worden gegeven om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een échte auditie.

De JTS Academy is – behalve ontzettend leuk – tevens de ultieme voorbereiding op onze audities voor West Side Story, die plaatsvinden op zondag 30 juni. Natuurlijk kun je ook meedoen aan de JTS Academy zonder je aan te melden voor de audities.

Meld je hier aan voor de JTS Academy (West Side Story)

© 2019 Pier K / Privacyverklaring / Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday