Ga direct naar inhoud

The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun vertelt het verhaal van de charmante Forrest Tucker (Robert Redford), die op ruim pensioengerechtigde leeftijd één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw is.

Wanneer Forrest Tucker ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet, lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat-en-muisspel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan. Samen met up-and-coming regisseur David Lowery (A Ghost Story), generatiegenoot Sissy Spacek, Tom Waits en Oscarwinnaar Casey Affleck, sluit Robert Redford hiermee zijn immense acteercarrière af.

Regisseur: David Lowery

De Volkskrant:
"The Old Man and the Gun is spectaculair in zijn ingetogenheid. Gefilmd in een fraaie jarenzeventigstijl past de film mooi in Lowery’s oeuvre van nostalgisch stemmende, bedachtzame films met een warm kloppend hart (Pete’s Dragon, Ain’t Them Bodies Saints)."

Kijkwijzer: 12 jaar - geweld - grof taalgebruik

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday