Ga direct naar inhoud

Rocketman

Taron Egerton is Elton John in de bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing). Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother.

Regisseur: Dexter Fletcher

Kijkwijzer: 12 jaar - grof taalgebruik - geweld - discriminatie - seks - drugs- en/of alcoholgebruik

De Volkskrant: 
'Het leven van Elton John in Rocketman is een heerlijk rockportret van de overtreffende trap.'

Na afloop van de film speelt de band Less is More in het Pier Kafé. 
Less is More bestaat uit Maudy Tiemstra, Aat Boot en Peter de Water. De muziek kenmerkt zich door sterke harmonieën, begeleidt door 2 gitaren. Het is hun missie om mooie liedjes van toen en nu klein te brengen.Zonder het origineel te kort te doen en in een intieme sfeer zetten ze nummers in hun kracht en zal er veel herkenning zijn!

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday