Ga direct naar inhoud

Giga Kinderkerstkoor

Diverse optredens van kinderen uit Haarlemmermeer. Waaronder een koor van leerlingen uit groep 5 t/m 8 van diverse basisscholen uit Haarlemmermeer en Dé JeugdTheaterSchool.

Dit jaar is bijzonder omdat er wordt optreden voor het goede doel tijdens de GIG Parade, een nieuw en uniek festival dat georganiseerd wordt door stichting GIG Haarlemmermeer. In en rondom de passage van Het Cultuurgebouw vinden tussen 12.00 en 18.00 uur allerlei feestelijke activiteiten plaats: van een DJ workshop, tot optredens van jongeren. Tijdens dit festival staat de kerstgedachte centraal en wordt geld ingezameld voor twee goede doelen: Hospice Bardo en het Adamas Inloophuis. Naast hun dagelijkse werkzaamheden verzorgen deze twee fantastische instellingen onder meer scholing voor vrijwilligers en organiseren zij samen verwendagen voor patiënten met kanker, patiënten in de laatste levensfase en hun naasten.

Van 14.00 - 15.00 uur het volgende programma:
- Dunia Wengweng met Maud en Amale
- Koor van leerlingen uit groep 5 t/m 8 uit Haarlemmermer
- Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Het evenement wordt onder meer ondersteund door Het Cultuurgebouw, ZangExpress, de Rabobank, lokale ondernemers en de gemeente Haarlemmermeer. De GIG Parade wordt feestelijk geopend door Marja Ruigrok, de wethouder van Kunst en Cultuur.

© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday