Ga direct naar inhoud

West Side Story AFGELAST

Het Cultuurgebouw (dus ook Pier K en De Meerse) is gesloten tot maandag 1 juni n.a.v. de genomen landelijke maatregelen in verband met het coronavirus. Deze voorstellig wordt verplaatst, nieuwe datum is nog niet bekend. Kaartkopers worden hier uiteraard over geïnformeerd. 

Na het met een Amateur Musical Award (Beste Mannelijke Bijrol) bekroonde ‘Into the Woods’ in 2017 en ‘Urinetown’ afgelopen seizoen, presenteert de selectiegroep (15 – 25 jaar) van Dé JeugdTheaterSchool van Pier K nu de Broadwayklassieker ‘West Side Story’.

West Side Story vertelt het tijdloze verhaal van twee jonge geliefdes in de achterbuurten van New York in de jaren ’50. Gebaseerd op Shakespeares ‘Romeo en Julia’ is de musical een schildering in zang en dans van de strijd tussen de Puertoricaanse immigrantenjongeren van The Sharks en de New Yorkse straatbende The Jets.

Met liedteksten van Stephen Sondheim en de muziek van Leonard Bernstein is de musical uitgegroeid tot een van de meest iconische musicals aller tijden.

Reserveer nu je kaarten voor West Side Story via www.demeerse.nl.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday