Ga direct naar inhoud

Once on this Island AFGELAST

Pier K is gesloten tot maandag 1 juni n.a.v. de genomen landelijke maatregelen in verband met het coronavirus.

De Musical Productiegroep Volwassen presenteert komend seizoen de musical ‘Once on this Island’. In deze sprankelende voorstelling neemt een groep enthousiaste spelers je mee in hun nieuwste productie waar zij een seizoen lang aan hebben gewerkt.

In de musical ‘Once On This Island ’ redt Ti Moune, een boerenmeisje, een welgestelde jongen van de overkant van het Eiland. De jongen heet Daniel en ze valt als een blok voor hem. Wat ze niet weet, is dat de oppergod die regeert over het eiland, een weddenschap heeft met een ander god. Hij vraagt zich af wat sterker is, de liefde of de dood en hij begint zich te bemoeien met Ti Moune haar leven. Ze brengt Daniel terug naar zijn eigen volk. Als ze hem later opzoekt, is ze ontzet over haar eigen lage status die ze heeft. Haar vastberadenheid en haar liefde is niet voldoende om het hart van Daniel terug te winnen en Ti Moune sterft van verdriet. De oppergod verandert haar in een boom, die zo sterk en groot is dat het de scheidingslijn breekt tussen de beide bevolkingsgroepen op het eiland.

Kaarten zijn verkrijgbaar via De Meerse.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday