Ga direct naar inhoud

Vocal Scratch: Zang op reis

Zing gezellig mee met de mooiste muziek uit de allerlei landen

Door de wereld trekken met een hart vol liedjes: dat is makkelijker dan écht op reis gaan! Je hoeft alleen maar je stem en je goede humeur mee te brengen, om aan deze eendaagse vocale workshop mee te doen. Op zaterdag 12 februari tussen 10.30 uur en 14.00 uur zwerven we lukraak langs mooie, gekke en ontroerende liedjes. Sommige liedjes zingen we in de originele taal, andere weer in een Nederlandse vertaling. Er is voor elk wat wils.

Marianne Koopman, de docent van deze cursus, deelt aan het begin van deze vocale workshop het benodigde materiaal uit. Het blijft dus een verrassing, welke stukken er precies gezongen gaan worden!

Je hoeft geen noten te kunnen lezen. En maak je geen zorgen over de taal: je docent helpt je daar natuurlijk ook mee. Voorop staat: plezier hebben in het samen zingen. Er is plaats voor alle stemtypen, en alle niveaus.

Schrijf je in!

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday