Ga direct naar inhoud

Het Cultuurgebouw en het coronavirus

CORONA-UPDATE woensdag 14 april 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 april jl. blijven Het Cultuurgebouw en alle dependances langer gesloten, in ieder geval nog t/m dinsdag 11 mei. Hieronder vind je meer informatie per instellingen.

Wat betekent dat per instelling?

Pier K:
Pier K Hoofddorp, Pier K Nieuw-Vennep, Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep en in de verschillende buurthuizen zijn gesloten t/m 11 mei.

Bibliotheek Haarlemmermeer:
Alle vestigingen van de Bibliotheek Haarlemmermeer (Hoofddorp-Centrale, Hoofddorp-Floriande, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg) zijn gesloten t/m 2 maart. De AfhaalBieb, voor het afhalen en terugbrengen van boeken, is wél geopend. Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek.

Duycker en Duyckercafé:
Duycker en Duyckercafé zijn per direct gesloten t/m 26 mei. In de agenda van Duycker lees je z.s.m. wat dat betekent voor het geplande programma. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gesteld over wijzigingen.

De Meerse, Galerie De Meerse en Het Oude Raadhuis:

De Meerse en Het Oude Raadhuis zijn per direct gesloten t/m 2 maart. Ticketkopers voor voorstellingen tot 26 mei 2021 krijgen z.s.m. bericht van De Meerse per email indien dat nog niet gebeurd is. Kijk voor meer informatie op de website van De Meerse.

Podium voor Architectuur:
Podium voor Architectuur organiseert online activiteiten. Kijk voor meer informatie, het aangepaste programma en de online projecten op podiumarchitectuur.nl.

Informatie en Ticketsbalie:
De balie in de passage van Het Cultuurgebouw is ook gesloten t/m 11 mei. Telefonsich zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00- 17.00 uur Kaartverkoop is alleen online mogelijk.

Bronnen:
RIVM/Overheid, Adviezen OMT, maatregelen zoals deze zijn gepubliceerd op overheid.nl
Veiligheidsregio; meest recente noodverordening/noodwet.
Branchevereniging Cultuurconnectie (goedgekeurd branche-protocol Cultuureducatie en -participatie.
Door betrokken partijen uitgewerkte branche-specifieke richtlijnen, gepubliceerd op cultuurconnectie.nl
Advies Event Safety Institute (routing en placering in de zalen van het Cultuurgebouw)
VOB (goedgekeurd branche-protocol voor de bibliotheken)
VSCD (goedgekeurd branche-protocol voor de schouwburgen)
VNP (goedgekeurd branche-protocol voor poppodia)
Horeca Nederland (goedgekeurd branche-protocol voor de horeca)

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM
Gemeente Haarlemmermeer

© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday