Ga direct naar inhoud

Kinderkunstdagen

3 resultaten gevonden

Samen met leeftijdsgenootjes aan de slag met verf en klei, dansen in één van de danszalen, een theaterstuk maken of samen een band vormen. Tijdens de Kinderkunstdagen in de schoolvakanties doen we het allemaal. Met iedere vakantie een ander thema, maar evenveel plezier, gezelligheid en creativiteit. 

De volgende Kinderkunstdagen vinden plaats in de herfstvakantie op 22, 23 en 24 oktober!

Het programma volgt binnenkort!

Op woensdag 23 oktober is Cinekid on Tour in Het Cultuurgebouw. Om 15:45 uur wordt de film Kapitein Morten en de spinnenkoningin gedraaid in de Podiumzaal van Pier K. Deelnemers aan de Kinderkunstdagen krijgen 50% korting voor deze film en betalen nog maar €2,50. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaartjes op de website van Het Cultuurgebouw.

Meld je aan voor de Kinderkunstdagen!

 

Kinderkunstdag

Elke schoolvakantie organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar.

 

Kinderkunstweek 3 dagen

In de voorjaars, herfst, en kerstvakantie organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de ...

 

Kinderkunstweek 2 dagen

Elke schoolvakantie organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar.

© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday