Ga direct naar inhoud

Kinderkunstdagen

3 resultaten gevonden

KInderkunstdagen
femke123 (id=3)

Samen met leeftijdsgenootjes aan de slag met verf en klei, dansen in één van de danszalen, een theaterstuk maken of samen een band vormen. Tijdens de Kinderkunstdagen in de schoolvakanties doen we het allemaal. Met iedere vakantie een ander thema, maar evenveel plezier, gezelligheid en creativiteit. 

De volgende Kinderkunstdagen vinden plaats in de krokusvakantie op 19, 20 en 21 februari! Het thema is dan @home. 

Programma Kinderkunstdagen:

Dinsdag 19 februari
- Theater & beweging: We gaan in supersnel tempo een toneelstuk in elkaar knallen, met bijpassende teksten, grappige scènes en dramatische wendingen. Alles draait om de vraag: 'Ben ik hier thuis?'
- Bouwen: Waardoor is jouw huis een thuis? Neem een foto of voorwerp mee van thuis waarover je kunt vertellen waarom dit voor jou belangrijk is om thuis te hebben. Vervolgens maken we een kijkdoosje van je eigen kamer, waarin je laat zien waarom jouw huis je thuis is! Je mag hiervoor ook eigen speciale stofjes, papier of tijdschriften meenemen.
- Tekenen en schilderen: We gaan een familieportret schilderen!

Woensdag 20 februari
- Hiphop/streetdance: Met Quincy gaan we weer lekker dansen. "Let's go, let's go!"
- Spel/toneel: We gaan de fantasiewereld van de kinderen tot leven laten komen. "Je komt uit school, valt op de bank in slaap en krijgt een droom..."
- Boetseren: Wat is jouw favoriete (geheime) plek thuis en wat zou je daar graag willen hebben staan?

Donderdag 21 februari
- Musical: Wie zingt en danst er nu niet in zijn/haar slaapkamer? Met Alexandra maken jullie een voorstelling die jullie aan het eind van de dag aan je ouders laten zien.
- Ipads en green screen: Wat is jouw droomhuis en wat doe je het allerliefste thuis? Wil je het liefst in een kasteel wonen? Of in een Fortnite huis? In een warm land? In deze workshop kan alles!
- Tekenen en schilderen: Schilder je favoriete huisdier! Is dat een hond, een leeuw of misschien wel een fantasiedier met vijf poten?

Meld je aan!

 

Kinderkunstdag

Elke schoolvakantie organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar.

 

Kinderkunstweek 3 dagen

Elke schoolvakantie organiseert Pier K een aantal dagen vol creativiteit en gezelligheid voor kinderen in de leeftijdscategorie 6-12 jaar.

 

Kinderkunstweek 2 dagen

© 2019 Pier K   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday