Ga direct naar inhoud

Cursusaanbod

13 resultaten gevonden

  • alles 13
  • Workshops 0
Keyboard

Keyboard

Het lijkt op een piano, maar toch is het anders. Ra ra wat is het? Inderdaad, een keyboard en jij kunt erop leren spelen.

Piano

De piano, dat is misschien wel het meest bekende instrument. Droom jij ervan om je vingers over de toetsen te laten gaan? We helpen je graag op weg.

Accordeon

Kun jij probleemloos meerdere dingen tegelijk doen? Dan is de accordeon een leuke uitdaging voor jou. Kom maar op!

piano

Startersgroep piano 6-9 jaar

Kom jongens, de les gaat beginnen. Nee, geen saaie les op school, maar de pianoles, waar we samen muziek gaan maken. Leuk!

Startersgroep keyboard 6-9 jaar

Kom jongens, de les gaat beginnen. Nee, geen saaie les op school, maar de pianoles, waar we samen muziek gaan maken. Leuk!

Bandoneon

Bandoneon

Weet jij het nog? Die bekende traan van Máxima op het huwelijk met Willem-Alexander? Dat kwam allemaal door de bijzondere klank van de bandoneon!

Hammondorgel

Hammondorgel

Hey, wat voor geluid is dat? Dat is het geluid van een echt Hammondorgel! En jij kunt dat instrument leren bespelen.

Klavecimbel

Wat krijg je als je een gitaar kruist met een piano? Een klavecimbel! Een eeuwenoud instrument dat nog steeds betoverend klinkt. Ontdekt het zelf.

synthesizer

Synthesizer

Wil jij graag je eigen klanken maken of een bestaande sound tot in het kleinste detail aanpassen? Hee, misschien is de synthesizer dan iets voor jou.

De Muziekmakers Band

Wat is er nu leuker dan muziek maken? Samen muziek maken! Welk instrument je ook speelt, we maken graag kennis met je.

1 2  »
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday