Ga direct naar inhoud

Cursusaanbod

10 resultaten gevonden

  • alles 10
  • Workshops 0

Kleutermix

Muziek maken, dansen, zingen en schilderen… het is allemaal zo leuk. Wat moet je nou kiezen? Weet je wat, we doen van alles een beetje!

Ontdek Muziek

Hee! Welkom in de wondere wereld van de muziek. Ga je mee op ontdekkingstocht? Er is zo veel leuks te ontdekken. We gaan beginnen, kom gauw!

Biebconcertjes Zwanenburg

Ooit gehoord van ‘boekje spelen’? Dat betekent dat we muziek maken bij een verhaal. Kom, dan leggen we het verder uit.

Blokfluit

Fluitend door het leven? Na wat blokfluitlessen lukt dat zeker. Kom en laat je betoveren door dit mooie instrument.

Cello

Cello

Hee! Wil jij ook cello leren spelen? We zitten te wachten op je, dus kom en meld je aan, want cello is gewoon superleuk.

Gitaar Akoestisch

Gitaar? Dat is echt een veelzijdig instrument. Of je nu solo wilt spelen of juist liever wilt begeleiden. Op gitaar kan het allemaal. Kom, de ...

Keyboard

Keyboard

Het lijkt op een piano, maar toch is het anders. Ra ra wat is het? Inderdaad, een keyboard en jij kunt erop leren spelen.

Klarinet

Maak kennis met de klarinet. Geen ander instrument kan zo gemakkelijk met slechts een paar noten een fijne sfeer neerzetten.

Piano

De piano, dat is misschien wel het meest bekende instrument. Droom jij ervan om je vingers over de toetsen te laten gaan? We helpen je graag op ...

Ukelele

De ukelele ziet er niet alleen vrolijk en handzaam uit. Het is ook een leuk instrument om te bespelen. Ben je al nieuwsgierig?

© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday