Ga direct naar inhoud

Startersgroep keyboard 6-9 jaar

Pianospelen en tegelijkertijd allerlei gave effecten maken? Op het keyboard kan het. Steek de stekker maar in het stopcontact, we gaan beginnen.

Het keyboard is echt een cool instrument. Je speelt piano, maar tegelijkertijd kun je allerlei effecten en ritmes aan je spel toevoegen. Piano met iets extra’s dus! In de startersgroep maken we jullie stap voor stap wegwijs op het keyboard. Jullie? Jazeker! In de startersgroep heb je les samen met maximaal vijf andere kinderen. Zo leer je niet alleen van je docent, maar ook van elkaar. Spelenderwijs leer je noten lezen en tellen en leer je ook over de techniek van het keyboard. Uiteraard doen we ook muzikale spelletjes en quizjes, want het plezier staat voorop! Wil jij keyboard leren spelen? De startersgroep wacht op je, dus kom maar gauw.

Praktisch

Het is natuurlijk het fijnst als je thuis een eigen instrument hebt zodat je kunt oefenen. Je docent adviseert je graag over het huren of aanschaffen van een keyboard.

Tarief 8 termijnen á € 59,54
Of eenmalig € 462,50
Cursus Startersgroep keyboard 6-9 jaar RK10209-01
Datum 8 sep 2022 t/m 22 jun 2023
Dag donderdag
Tijd 15:50:00 t/m 16:30:00uur
Locatie
  • Nieuw-Vennep Pier K, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep
Docent
geen afbeelding beschikbaar
Daniel Zouitni
Aantal lessen 35
Leeftijd 6 t/m 9 jaar
Discipline Muziek & Zang, Toetsinstrumenten
Cursus Code
RK10209
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday