Ga direct naar inhoud

Musical selectieklas II (selectiegroep)

Een selectiegroep voor getalenteerde jongeren.

Voor deze klas moet je uitgenodigd worden door de docenten van Pier K. In de selectieklas wordt op een professionele manier gewerkt aan de verdere ontwikkeling van jouw talent. Er is specifieke aandacht voor elke leerling. Je studeert een monoloog in, leert een solonummer zingen en je doet meerstemmige groepsnummers met choreografie. Naast de musicalles krijg je één keer in de week zangles.

Wat is het verschil tussen de Musicalproductie en de Musical selectieklas?
In de Musicalproductieklas zijn we gefocust op een eindvoorstelling als eindresultaat. In de selectieklas staat je individuele ontwikkeling centraal. Uiteraard heeft deze klas ook presentatiemomenten.

Leerlingen uit de Musicalproductie die ook tot de talentenklas zijn toegelaten krijgen de Musicalproductie gratis.

Praktisch

Kleding: effen zwarte legging/joggingbroek, zwart hemdje of balletpakje met brede bandjes, of zwart T-shirt, zwarte sokken. Alles zonder opdruk. Liefst aansluitend model. Mochten er dansschoenen nodig zijn dan hoor je dit via de dansdocent.
Alle leerlingen hebben voor hun les een multomap nodig om lesmateriaal in te bewaren.

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Je geeft meerdere presentaties per jaar, bezoekt met elkaar een theatervoorstelling en krijgt een masterclass van een echte ster. Alle docenten van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer hebben een kunstvakopleiding afgerond en hebben zelf in het theater gestaan of treden nog steeds op. De cursus wordt feestelijk afgesloten met een korte voorstelling, in één van de theaterzalen van Pier K tijdens ons JeugdTheaterSchoolfestival (cursusprijs is exclusief kaartverkoop eindvoorstelling à €3,50 per kaartje). 

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10

Tarief 8 termijnen á € 110,14
Of eenmalig € 855,50
Cursus Musical selectieklas II (selectiegroep) RK10248-01
Datum 8 sep 2022 t/m 25 mei 2023
Dag donderdag
Tijd 18:45:00 t/m 20:45:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 13 t/m 18 jaar
Discipline JeugdTheaterSchool, Musical, Theater & Musical
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday