Ga direct naar inhoud

Klassiek ballet 8-12 jaar

Droom jij ervan om een echte ballerina te worden? Dit is je kans!

Klassiek ballet is de basis van vrijwel alle dansstijlen. In de balletlessen leer je de techniek van deze prachtige dansstijl. Ballet bestaat uit veel verschillende passen en bewegingen. Dat vraagt om kracht, souplesse en precisie. Daar moet je op oefenen. De lessen zijn zo opgebouwd dat ze passen bij de vaardigheden en de beleving van kinderen. Stapsgewijs nemen we je verder mee in de wereld van ballet. En werk je aan een mooie houding en een sterk, lenig lichaam.
In de les besteden we ook veel aandacht aan je muzikaliteit. Het bijzondere aan de balletlessen bij Pier K? Bij ons worden de balletlessen ondersteund door live pianospel. Dat is een enorme toegevoegde waarde en daar zijn we enorm trots op.

Praktisch

Bij balletles hoort natuurlijk balletkleding. Meisjes dragen een zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Wil je een rokje of vestje dragen? Overleg dan even met je docent. Je lange haren steek je op tijdens de les.
Jongens dragen een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Bij www.danswinkel.nl krijg je 10% korting als je de code PIERK10 gebruikt.

Tarief 8 termijnen á € 39,97
Of eenmalig € 310,50
Cursus Klassiek ballet 8-12 jaar RK10294-01
Datum 7 sep 2022 t/m 10 mei 2023
Dag woensdag
Tijd 16:00:00 t/m 17:00:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 8 t/m 12 jaar
Discipline Dans, Klassiek ballet
Cursus Code
RK10294
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday