Ga direct naar inhoud

Musical selectieklas I (selectiegroep)

Werken aan jouw individuele ontwikkeling, dat doe je in de Musical selectieklas.

In deze klas krijg je de kans om les te volgen op een hoog niveau in een groep met andere talentvolle leerlingen. In de selectieklas staat jouw individuele ontwikkeling centraal. Voor iedere leerling zoeken we passend lesmateriaal. Er is aandacht voor twee ensemblenummers, choreografie en koorzang. Daarnaast werken we aan tekstbehandeling, tekstinterpretatie en improvisatie. Na deze selectieklas kun je doorstromen naar selectieklas II. Daar krijg je naast de reguliere lessen ook individuele zangles. De selectieklas is alleen toegankelijk op uitnodiging van de docent.

Praktisch

Naast de lessen bezoeken we met elkaar een theatervoorstelling en krijg je een masterclass van een echte ster. Aan het einde van de cursus sluiten we feestelijk af met een korte presentatie.
Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer.

Tijdens de lessen draag je een effen zwarte legging of joggingbroek, zwart hemdje, T-shirt of balletpakje met brede bandje en zwarte sokken. Zorg ervoor dat er geen opdruk op je kleding staat en dat de kleding aansluitend is. Als je dansschoenen nodig hebt, dan hoor je dit via de dansdocent.

Naast je kleding heb je een multomap nodig om het lesmateriaal in te bewaren.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10.

Tarief 8 termijnen á € 55,04
Of eenmalig € 427,50
Cursus Musical selectieklas I (selectiegroep) RK10595-01
Datum 8 sep 2022 t/m 25 mei 2023
Dag donderdag
Tijd 16:30:00 t/m 18:30:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 10 t/m 18 jaar
Discipline JeugdTheaterSchool, Musical, Theater & Musical
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday