Ga direct naar inhoud

Musical voor-selectie 8-11 jaar

Wil jij je dans-, zang- en theatertalent verder ontwikkelen? En wil je het beste uit jezelf halen? Dan richten de spotlight graag op jou.

Heb jij een echt musical-hart? Ben je gemotiveerd? En sta je te trappelen om iets nieuws te leren? Nou, dan zijn deze lessen echt iets voor jou! In de selectieklas 8-11 jaar ontwikkel je je verder op het gebied van dans, zang en theater. In deze klas richten wij ons op jouw individuele ontwikkeling. En we kijken welke stappen je nodig hebt om weer verder door te groeien. Wat we van je verwachten is dat je altijd aanwezig bent in de lessen en dat je je huiswerk en al onze adviezen heel serieus neemt. Deze klas is een goede voorbereiding op onze Musicalproductiegroep.

Praktisch

De cursus wordt feestelijk afgesloten met een korte voorstelling, in één van onze theaterzalen tijdens het JeugdTheaterSchoolfestival.

Tijdens de lessen draag je een effen zwarte legging of joggingbroek, zwart hemdje, T-shirt of balletpakje met brede bandje en zwarte sokken. Zorg ervoor dat er geen opdruk op je kleding staat en dat de kleding aansluitend is. Als je dansschoenen nodig hebt, dan hoor je dit via de dansdocent.

Naast je kleding heb je een multomap nodig om het lesmateriaal in te bewaren .

Tarief 8 termijnen á € 55,04
Of eenmalig € 427,50
Cursus Musical voor-selectie 8-11 jaar RK10819-01
Datum 10 sep 2022 t/m 3 jun 2023
Dag zaterdag
Tijd 11:00:00 t/m 13:00:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 8 t/m 11 jaar
Discipline JeugdTheaterSchool, Musical, Theater & Musical
Cursus Code
RK10819
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday