Ga direct naar inhoud

Klassiek ballet 7-8 jaar

Droom jij ervan om een echte ballerina te worden? Dit is je kans!

Op een uitdagende, speelse manier leren kinderen de beweeglijkheid van hun lichaam kennen en ontdekken ze hun creativiteit. We werken aan klassiek, technische vaardigheden en houdingscorrectie en maken kennis met verschillende dansvormen. Ook besteden we aandacht aan improvisatie en het uiten van emoties in dans.

Pier K kan met trots zeggen dat zij één van de weinige dansscholen is waar balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding; een enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen. Voor Kinderdans geldt dat er zowel cursussen met als zonder pianobegeleiding gegeven worden. Deze cursus is met pianobegeleiding.

Bij deze cursus kun je eventueel op een later moment instromen. De prijs verrekenen wij dan met het aantal lessen.

Praktisch

Richtlijnen kleding voor meisjes: zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Been- of enkelwarmers zijn niet toegestaan in de les. Rokjes, vestjes graag in overleg met de docent. Het is belangrijk om lang haar opgestoken te dragen tijdens de les.

Richtlijnen kleding voor jongens: Een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10

Klassiek ballet
Tarief 8 termijnen á € 39,97
Of eenmalig € 310,50
Cursus Klassiek ballet 7-8 jaar RK11032-01
Datum 9 sep 2022 t/m 26 mei 2023
Dag vrijdag
Tijd 17:15:00 t/m 18:15:00uur
Locatie
  • Nieuw-Vennep Pier K, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep
Aantal lessen 30
Leeftijd 7 t/m 8 jaar
Discipline Dans, Klassiek ballet
Cursus Code
RK11032
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday