Ga direct naar inhoud

Mini piano

De eerste stapjes in het leren bespelen van de piano voor kinderen van 4 t/m 5 jaar.

Je kunt al op heel jonge leeftijd beginnen met piano spelen. Daarom is er speciaal voor kleuters de cursus Mini Piano. Samen met een leeftijdgenootje leren de kinderen spelenderwijs het instrument kennen. Er gaat een wereld van muziek voor ze open!

Veelzijdig en geschikt voor alle soorten muziek

De piano is een zeer veelzijdig instrument, geschikt voor alle soorten muziek: van Mozart, Birdy tot Jamie Cullum. Je kunt er alléén op spelen of met z'n tweeën, ja zelfs met z'n vieren is mogelijk. Als je zingt kun je jezelf op de piano begeleiden en natuurlijk kun je ook andere zangers en instrumentalisten begeleiden of in een ensemble/band spelen.

Wij, de pianodocenten, geven op eigentijdse wijze pianoles met moderne middelen. Wij zorgen voor een goede opbouw van de lessen, zowel technisch als muzikaal. In de lessen wordt aandacht besteed aan onder andere het leren noten lezen (klassieke notatie en leadsheets met akkoordenschema's), goede techniek, speelhouding en ontwikkeling van muzikaal gehoor.

Onze lesruimtes zijn speciaal ingericht om ongestoord muziek te maken. Er wordt lesgegeven op kwalitatief zeer goede piano's en vleugels. In elke lesruimte is een geluidsinstallatie aanwezig. De docent kiest samen met de leerling de muziek uit, aansluitend op het niveau van de leerling. 

Praktisch

Je hebt met z'n tweeën dertig minuten les. In het laatste deel van de les zijn de ouders aanwezig.

De kinderen die deze lessen volgen zijn vier of vijf jaar oud en zitten in groep één of twee.

Deze vorm van muziekles is onderdeel van Kleine Pier. 

Aanmelden

Duoles iedere week prijs
10 termijnen à € 64,94  
Eenmalig € 630,50  
Proefles Muziek prijs
Eenmalig € 10,50  
Cursus Mini piano
Datum 24 aug 2020 t/m 26 jun 2021
Discipline Muziek & Zang, Toetsinstrumenten
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday