Ga direct naar inhoud

Musicalproductie 9 tot 21 jaar (selectiegroep)

Een groep kinderen en jongeren die een echte productie speelt.

Na het succes van voorgaande jaren brengt de getalenteerde musicalproductiegroep 9-21 jaar dit seizoen de bekende musical Fame.

Fame vertelt het verhaal van een groep leerlingen die is toegelaten tot de New York's High School of Performing Arts en volgt de leerlingen van auditie tot eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant. De musical neemt het publiek mee langs hoogte- en dieptepunten, vriendschappen, romances en het harde werken dat nodig is om de ultieme droom te bereiken. 

Praktisch

Onder leiding van drie docenten krijg je elke zaterdag drie uur les in zang, dans en spel en werk je toe naar een productie die wordt uitgevoerd in schouwburg De Meerse. Voor de musicalproductiegroep worden ieder jaar audities gehouden. De leerlingen uit de musicalproductiegroep zijn verplicht om naast de productiegroep een muscialcursus naar keuze te volgen. De extra musicalcursus wordt gratis aangeboden omdat Pier K graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van deze jonge talenten.

Kleding: effen zwarte legging/joggingbroek, zwart hemdje of balletpakje met brede bandjes, of zwart T-shirt, zwarte sokken. Alles zonder opdruk. Liefst aansluitend model. Mochten dansschoenen nodig zijn dan hoor je dit via de dansdocent.
Alle leerlingen hebben voor hun les een multomap nodig om lesmateriaal in te bewaren.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10 

Ervaringen

Alle docenten van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer hebben een kunstvakopleiding afgerond en hebben zelf in het theater gestaan of treden nog steeds op.

Op zaterdag 3 juli van 14.30-17.30 uur vinden er audities plaats voor deze groep bij Pier K Hoofddorp. Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 1 juli 16.00 uur. Bekijk het promotiefilmpje voor deze productiegroep.
Inschrijven.

Tarief < 21 jaar
10 termijnen á € 69,42
Of eenmalig € 674,00

> 21 jaar
10 termijnen á € 83,99
Of eenmalig € 815,50
Cursus Musicalproductie 9 tot 21 jaar (selectiegroep) RK10229-01
Datum 4 sep 2021 t/m 2 jul 2022
Dag zaterdag
Tijd 9:30 t/m 12:30uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 35
Leeftijd 9 t/m 21 jaar
Discipline JeugdTheaterSchool, Musical, Producties, Theater & Musical
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday