Ga direct naar inhoud

Musicalproductie volwassenen (selectiegroep)

Voor musicalliefhebbers met grote ambitie.

Altijd al met een echte musicalproductie op de planken willen staan? Dit is je kans! Met een groep gemotiveerde musicalcursisten gaan we aan het werk om een musicalproductie te maken. We gaan in op alle verschillende facetten van musical, zoals zingen en dansen tegelijkertijd, de interpretatie van een tekst en het overtuigend neerzetten van een karakter. Ben jij klaar voor een rol in een echte musical? Aan het eind van het jaar is er een decor, zijn er kostuums en is er publiek. Je staat met het resultaat van een jaar lang hard werken in een echte theaterzaal.

De Musical Productiegroep Volwassen presenteert komend seizoen e musical 'Catch me if you can'. In deze sprankelende voorstelling neemt een groep enthousiaste spelers je mee in hun nieuwste productie waar zij een seizoen lang aan hebben gewerkt.

Catch me if you can vertelt het verhaal van de charismatisch Frank Abignale Junior die zijn papieren heeft vervalst en zich uitgeeft als onder andere piloot, arts en advocaat. De schone schijn spat echt van het toneel af en hij pakt iedereen in. Want ja, wie kan er nou een man in uniform weerstaan? Wanneer de leugens van Frank onder de aandacht komen bij FBI-agent Carl Hanratty, volgt een waar kant-en-muis-spel.Hanratty is vastbesloten om Frank te laten boeten voor zijn daden. Op theaterale wijze vertelt Frank zijn levensverhaal en neemt hij het publiek mee indeze feel good musical voor het hele gezin.

Regie: Dennis ten Vergert
Choreografie: Annerie van Loenen
Zangcoach: Barbara van Houten

De voorstelling Catch me if you can wordt gespeeld in de Kleine Zaal van De Meerse op donderdag 28 en vrijdag 29 mei om 20.00 uur. Kaarten kunnen worden besteld via www.demeerse.nl en kosten €16,50 voor volwassenen en €8,50 voor kinderen.

Musicalproductie volwassenen Pier K
Tarief < 21 jaar
8 termijnen á € 69,13
Of eenmalig € 537,00

> 21 jaar
8 termijnen á € 83,68
Of eenmalig € 650,00
Cursus Musicalproductie volwassenen (selectiegroep) RK10230-01
Datum 3 okt 2019 t/m 11 jun 2020
Dag donderdag
Tijd 20:15 t/m 22:15uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Docent
geen afbeelding beschikbaar
Jeroen van Delft
Aantal lessen 30
Leeftijd 18 t/m 99 jaar
Discipline Musical, Producties, Theater & Musical
© 2019 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday