Ga direct naar inhoud

Musicalproductie volwassenen (selectiegroep)

Voor musicalliefhebbers met grote ambitie.

Altijd al met een echte musicalproductie op de planken willen staan? Dit is je kans! Met een groep gemotiveerde musicalcursisten gaan we aan het werk om een musicalproductie te maken. We gaan in op alle verschillende facetten van musical, zoals zingen en dansen tegelijkertijd, de interpretatie van een tekst en het overtuigend neerzetten van een karakter. Ben jij klaar voor een rol in een echte musical? Aan het eind van het jaar is er een decor, zijn er kostuums en is er publiek. Je staat met het resultaat van een jaar lang hard werken in een echte theaterzaal.

De Musical Productiegroep Volwassen presenteert komend seizoen de musical 'Once on this Island'. In deze sprankelende voorstelling neemt een groep enthousiaste spelers je mee in hun nieuwste productie waar zij een seizoen lang aan hebben gewerkt.

In de musical ‘Once On This Island ’ redt Ti Moune, een boerenmeisje, een welgestelde jongen van de overkant van het Eiland. De jongen heet Daniel en ze valt als een blok voor hem. Wat ze niet weet, is dat de oppergod die regeert over het eiland, een weddenschap heeft met een ander god. Hij vraagt zich af wat sterker is, de liefde of de dood en hij begint zich te bemoeien met Ti Moune haar leven. Ze brengt Daniel terug naar zijn eigen volk. Als ze hem later opzoekt, is ze ontzet over haar eigen lage status die ze heeft. Haar vastberadenheid en haar liefde is niet voldoende om het hart van Daniel terug te winnen en Ti Moune sterft van verdriet. De oppergod verandert haar in een boom, die zo sterk en groot is dat het de scheidingslijn breekt tussen de beide bevolkingsgroepen op het eiland.

Regie: Jeroen van Delft

De voorstelling 'Once on this Island' wordt gespeeld in de Podiumzaal van Pier K Hoofddorp op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni om 20 uur en zondag 6 juni om 14 uur. Houd deze website in de gaten voor kaartverkoop.

Musicalproductie volwassenen Pier K
Tarief < 21 jaar
8 termijnen á € 70,23
Of eenmalig € 545,50

> 21 jaar
8 termijnen á € 84,97
Of eenmalig € 660,00
Cursus Musicalproductie volwassenen (selectiegroep) RK10230-01
Datum 17 sep 2020 t/m 8 jul 2021
Dag donderdag
Tijd 20:15 t/m 22:15uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 18 t/m 99 jaar
Discipline Musical, Producties, Theater & Musical
Cursus Code
RK10230
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday