Ga direct naar inhoud

Spitzenles

Extra lessen voor leerlingen van Klassiek ballet selectiegroep 12-17 jaar.

Op spitzen dansen is misschien wel het moeilijkste wat er is. Het is dus van belang om de spitzentechniek goed aan te leren. Daarom biedt Pier K naast de reguliere klassiek balletlessen een extra cursus in spitzentechniek. Het is een cursus die nogal wat vergt van je lichamelijke mogelijkheden.

Pier K kan met trots zeggen dat zij één van de weinige dansscholen is waar balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding; een enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen.

Praktisch

Toelating in overleg met de docent en na fysieke keuring.    
                                         
Richtlijnen kleding voor meisjes: zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Been- of enkelwarmers zijn niet toegestaan in de les. Rokjes, vestjes graag in overleg met de docent. Het is belangrijk om lang haar opgestoken te dragen tijdens de les.

Richtlijnen kleding voor jongens: Een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10

Tarief € 89,50
Cursus Spitzenles RK10002-01
Datum 7 sep 2022 t/m 10 mei 2023
Dag woensdag
Tijd 18:15:00 t/m 18:30:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 12 t/m 17 jaar
Discipline Dans, Klassiek ballet
Cursus Code
RK10002
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday