Ga direct naar inhoud

Spitzenles

Word een topper op spitzen! Extra lessen voor leerlingen van Klassiek ballet selectiegroep 12-17 jaar.

Op spitzen dansen is misschien wel het moeilijkste wat er is. Een goede techniek is hierbij erg belangrijk. Je wilt immers geen blessures. Niet gek dus dat Pier K een cursus aanbiedt die helemaal gericht is op de spitzentechniek. Wil jij beter worden in het dansen op spitzen? Dan is dit dé cursus voor jou. Maar let op, de lessen zijn fysiek zwaar.

Het is ook mogelijk om in te stromen als de cursus al begonnen is. Dan verrekenen we de prijs met het aantal lessen dat je gaat volgen.

Pier K is één van de weinige dansscholen waar de balletlessen worden ondersteund door live pianobegeleiding. Dat is van enorme toegevoegde waarde voor de muzikale ontwikkeling van onze leerlingen. En daar zijn we dus ook heel trots op.

Praktisch

Toelating in overleg met de docent en na fysieke keuring.

Meisjes dragen een zwart balletpak met spaghettibandjes, een roze of witte maillot met voet en roze of witte balletschoenen met splitzooltje. Wil je een rokje of vestje dragen? Overleg dan even met je docent. Je lange haren steek je op tijdens de les.
Jongens dragen een wit hemd of T-shirt, een zwarte korte dansbroek of maillot en witte balletschoenen met een leren zool.

Bij www.danswinkel.nl krijg je 10% korting als je de code PIERK10 gebruikt.

Tarief € 89,50
Cursus Spitzenles RK10002-01
Datum 7 sep 2022 t/m 10 mei 2023
Dag woensdag
Tijd 18:15:00 t/m 18:30:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 12 t/m 17 jaar
Discipline Dans, Klassiek ballet
Cursus Code
RK10002
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday