Ga direct naar inhoud

Rock Rebels I

Heb jij het in je om lekker te rocken? En ben jij wel een beetje een rebel? Rock Rebels I is op zoek naar jou. Kom, we gaan zingen!

Bij Rock Rebels zijn we altijd op zoek naar aankomende zangtoppers. Niet om kinderliedjes te zingen, hè! Bij Rock Rebels gaan we voor het echte werk. Wij zingen de bekende popliedjes die je kent van YouTube of Spotify. En terwijl we dat doen hebben we natuurlijk bakken vol plezier.

Zie jij je daar al staan, met een microfoon in je hand op dat podium? Mooi, want dat is natuurlijk ons doel. We werken hard om de liedjes te leren, om beter te gaan zingen én om goed te performen. Een paar keer per jaar maken we zelfs opnames in de les. Hoe cool is dat? En aan het einde van het jaar sluiten we af met een spetterend concert. Een echt Rock Rebels I concert.

Praktisch

Rock Rebels I repeteert elke woensdag bij Pier K in Nieuw-Vennep. Ben je die rockstar en ben je tussen de 10 en 12 jaar oud? Kom dan gerust een keer met ons meezingen.

Tarief 9 termijnen á € 19,97
Of eenmalig € 174,50
Cursus Rock Rebels I RK10033-01
Datum 1 sep 2021 t/m 8 jun 2022
Dag woensdag
Tijd 15:00 t/m 16:00uur
Locatie
  • Nieuw-Vennep Pier K, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep
Aantal lessen 35
Leeftijd 10 t/m 12 jaar
Discipline Koren, Muziek & Zang
Cursus Code
RK10033
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday