Ga direct naar inhoud

Jongerenatelier 30 lessen

Onder begeleiding van kunstenaars tekenen, schilderen, fotograferen of beeldhouwen. 

Zoek jij een plek om lekker creatief te zijn? Dan is het Jongerenatelier echt iets voor jou! Je werkt tussen leeftijdsgenoten in een fijne inspirerende omgeving aan verschillende opdrachten en vrij werk. De begeleiding is in handen van kunstenaars die de opdrachten geven, maar ook naar jou luisteren én je uitdagen het beste uit jezelf te halen.

In het Jongerenatelier ga je aan de slag met potlood, acrylverf, verschillende grafische technieken en fotografie. Maar je kan ook ruimtelijk werken, zoals boetseren, beeldhouwen, keramiek en sieraden maken. We werken vanuit verschillende invalshoeken, waarbij zowel kunstgeschiedenis als actuele gebeurtenissen een bron van inspiratie zijn. Van al het gemaakte werk maken we uiteindelijk een gezamenlijke presentatie en exposeren we in Het Cultuurgebouw of op externe locatie.

Bekijk hier onze promotievideo en een video van onze deelnemers van het Jongerenatelier van Pier-K in Hoofddorp en Nieuw Vennep die exposeren in Galerie de Tuinkamer met het thema 'tijdreizen'.

Praktisch

Iedereen is welkom! Zowel beginners als gevorderden. Materialen voor deze cursus zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Diverse media-apparatuur zoals een spiegelreflexcamera, tablets en beamer zijn beschikbaar. Houd rekening met kleding die vies mag worden.

Je kunt ook werken aan een eigen portfolio om je voor te bereiden op toelating voor beroepsopleidingen als het Grafisch Lyceum of de Kunstacademie.

Tarief 7 termijnen á € 55,39
Of eenmalig € 376,50
Cursus Jongerenatelier 30 lessen RK10517-01
Datum 4 sep 2021 t/m 21 mei 2022
Dag zaterdag
Tijd 10:45 t/m 12:45uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 13 t/m 20 jaar
Discipline Ateliers, Beeldende Kunst, Fotografie & Media, Fotografie beginners, Tekenen & schilderen
Cursus Code
RK10517
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday