Ga direct naar inhoud

De Muziekmakers Band

Zang, elektrische gitaar, basgitaar, keyboard, drums, piano, saxofoon en dwarsfluit.

Bekijk onze YouTube video.

Iedere week krijg je een half uur les op je eigen instrument (of zangles) samen met een andere Muziekmaker. Aansluitend ga je een half uur samenspelen met Muziekmakers die een ander instrument bespelen. Je leert de klank van verschillende instrumenten kennen, je leert goed samenwerken en het stimuleert je om zelf goed te oefenen en beter te worden op jouw instrument of als zanger/zangeres. Bovendien is het erg spannend om met zijn allen aan een nieuw stuk te werken en daar dan een mooie uitvoering van te geven!

Als je echt goed wilt leren spelen/zingen, ga je natuurlijk ook thuis oefenen, het liefst zo vaak mogelijk. Om je bij het oefenen te helpen, krijg jij als Muziekmaker de mogelijkheid om zonder extra kosten via de computer deel te nemen aan het Muziekmakers e-learning programma. Je kunt inloggen en krijgt dan extra uitleg en instructies. Bovendien zien je ouders zo waar aan gewerkt wordt en kunnen zij je ook een beetje helpen als dat nodig is.

Als je minimaal twee jaar ervaring hebt, is het ook mogelijk om dwarsfluit of saxofoon te spelen bij de Muziekmakers Band.

Praktisch

Hieronder vind je de data en tijden waarop in september 2019 nieuwe bandjes zullen starten. Mocht je al eerder muziekles hebben gevolgd, neem dan even contact met ons op zodat we een plekje voor je kunnen zoeken in één van de bestaande bandjes op jouw niveau.

Tarief 9 termijnen á € 65,06
Of eenmalig € 568,50
Cursus De Muziekmakers Band
Aantal lessen 35
Leeftijd 8 t/m 12 jaar
Discipline Blaasinstrumenten, Muziek & Zang, Muziekmakers, Slaginstrumenten, Snaarinstrumenten, Toetsinstrumenten, Zang

Aanmelden

De Muziekmakers Band
RK10568-06
Datum 12 sep 2019 t/m 25 jun 2020
Dag donderdag
Tijd 17:00 t/m 18:00uur
Locatie
  • Nieuw-Vennep Pier K, Harmonieplein 2, 2151 AL Nieuw-Vennep
De Muziekmakers Band
RK10568-02
Datum 10 sep 2019 t/m 16 jun 2020
Dag dinsdag
Tijd 15:30 t/m 16:30uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
© 2020 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday