Ga direct naar inhoud

De Muziekmakers Orkest

Dwarsfluit, blokfluit (sopraan en alt), hobo, klarinet, saxofoon, fagot, trompet, hoorn, trombone, piano, harp en accordeon.

Bekijk onze YouTube video.

Iedere week krijg je een half uur les op je eigen instrument samen met een andere Muziekmaker. Aansluitend ga je een half uur samenspelen met Muziekmakers die een ander instrument bespelen. Je leert de klank van andere instrumenten kennen, je leert goed samenwerken en het stimuleert je om zelf goed te oefenen en beter te worden op jouw instrument. Bovendien is het erg spannend om met zijn allen aan een nieuw stuk te werken en daar dan een mooie uitvoering van te geven!

Als je echt goed wilt leren spelen, ga je natuurlijk ook thuis oefenen, het liefst zo vaak mogelijk. Om je bij het oefenen te helpen, krijg jij als Muziekmaker de mogelijkheid om zonder extra kosten via de computer deel te nemen aan het Muziekmakers e-learning programma. Je kunt inloggen en krijgt dan extra uitleg en instructies. Bovendien zien je ouders zo waar aan gewerkt wordt en kunnen zij je ook een beetje helpen als dat nodig is.

Praktisch

Hieronder vind je de data en tijden waarop in september 2020 nieuwe orkesten starten. Mocht je al eerder muziekles hebben gevolgd, neem dan even contact met ons op zodat we een plekje voor je kunnen zoeken in één van de bestaande orkesten op jouw niveau.

Tarief 9 termijnen á € 65,97
Of eenmalig € 576,50
Cursus De Muziekmakers Orkest RK10572-03
Datum 2 sep 2020 t/m 9 jun 2021
Dag woensdag
Tijd 16:00 t/m 17:30uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 35
Leeftijd 8 t/m 12 jaar
Discipline Blaasinstrumenten, Muziek & Zang, Muziekmakers, Snaarinstrumenten, Toetsinstrumenten
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday