Ga direct naar inhoud

De Muziekmakers Orkest

Blokfluit, dwarsfluit, hobo, klarinet, saxofoon, fagot, hoorn, trompet, trombone, piano, harp, accordeon, viool, cello.

Bekijk onze YouTube video.

Iedere week krijg je een half uur les op je eigen instrument, samen met een andere Muziekmaker die hetzelfde instrument speelt. Daarnaast ga je een uur samenspelen in het orkest C-groot. Dit Muziekmakers orkest speelt vooral muziek in het genre film en klassiek, speciaal gearrangeerd en gecomponeerd door de dirigent van het orkest: Misha Sporck. In het orkest spelen kinderen met verschillende speelniveaus samen en voor iedere speler staat een partij klaar die past bij wat hij/zij kan. Bovendien is het erg spannend om met zijn allen aan een stuk te werken en daar dan een mooie uitvoering van te geven!

Als je echt goed wilt leren spelen, ga je natuurlijk ook thuis oefenen, het liefst zo vaak mogelijk. Om je bij het oefenen te helpen, krijg jij als Muziekmaker een speciaal account waarmee je via de computer, tablet of smartphone deelneemt aan het Muziekmakers e-learning programma. Je kunt inloggen en krijgt dan extra uitleg en instructies. Bovendien zien je ouders zo waaraan gewerkt wordt en kunnen zij je ook een beetje helpen als dat nodig is. Je kunt er badges winnen als je de digitale quizzen voldoende maakt.

Tijdens het jaarlijkse Filmfestival en Zomerfestival maken we opnames van jouw orkest. Die video’s vind je ook op de website zodat je nog een keer kunt nagenieten van je optredens.

Praktisch

We hebben twee orkesten:
- De Houtzagers, voor beginnende strijkers
- C groot, voor alle instrumenten

Tarief 9 termijnen á € 69,46
Of eenmalig € 607,00
Cursus De Muziekmakers Orkest RK10572-03
Datum 8 sep 2021 t/m 15 jun 2022
Dag woensdag
Tijd 17:00 t/m 18:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 35
Leeftijd 8 t/m 12 jaar
Discipline Blaasinstrumenten, Ensembles & orkesten, Muziek & Zang, Muziekmakers, Snaarinstrumenten, Toetsinstrumenten
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday