Ga direct naar inhoud

Musical selectieklas I (selectiegroep)

Deze selectieklas is bedoeld als voortraject op selectieklas ll.

Pier K biedt in deze klas leerlingen de kans om les te volgen op een hoog niveau in een groep met andere talentvolle leerlingen. In de selectieklas gaat het om de individuele ontwikkeling van iedere leerling en wordt voor iedere leerling passend lesmateriaal gezocht. Er is aandacht voor twee ensemblenummers, choreografie en koorzang. Daarnaast wordt gewerkt aan tekstbehandeling, tekstinterpretatie en improvisatie. Na deze selectieklas is het mogelijk om door te stromen naar selectieklas II, waar de leerlingen naast hun reguliere lessen individuele zangles volgen. De selectieklas is alleen toegankelijk op uitnodiging van de docent.

Praktisch

Kleding: effen zwarte legging/joggingbroek, zwart hemdje of balletpakje met brede bandjes, of zwart T-shirt, zwarte sokken. Alles zonder opdruk. Liefst aansluitend model. Mochten er dansschoenen nodig zijn dan hoor je dit via de dansdocent.
Alle leerlingen hebben voor hun les een multomap nodig om lesmateriaal in te bewaren.

Deze cursus is onderdeel van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Je geeft meerdere presentaties per jaar, bezoekt met elkaar een theatervoorstelling en krijgt een masterclass van een echte ster. Alle docenten van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer hebben een kunstvakopleiding afgerond en hebben zelf in het theater gestaan of treden nog steeds op. De cursus wordt feestelijk afgesloten met een korte voorstelling, in één van de theaterzalen van Pier K tijdens ons JeugdTheaterSchoolfestival (cursusprijs is exclusief kaartverkoop eindvoorstelling à €3,50 per kaartje).

Via www.danswinkel.nl koop je je danskleding met 10% korting! Gebruik voor de webshop de code PIERK10

Tarief 8 termijnen á € 55,04
Of eenmalig € 427,50
Cursus Musical selectieklas I (selectiegroep) RK10595-01
Datum 8 sep 2022 t/m 25 mei 2023
Dag donderdag
Tijd 16:30:00 t/m 18:30:00uur
Locatie
  • Hoofddorp Pier K , Raadhuisplein 9, 2132 TZ Hoofddorp
Aantal lessen 30
Leeftijd 10 t/m 18 jaar
Discipline JeugdTheaterSchool, Musical, Theater & Musical
Cursus Code
RK10595
© 2022 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday