Ga direct naar inhoud

Junior cello

Celloles voor jonge kinderen

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met cello spelen. Daarom is er speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar de cursus Junior cello. Samen met een leeftijdgenootje leren de kinderen spelenderwijs het instrument kennen. Er gaat een wereld van muziek voor ze open! Kinderen die hiervoor al de cursus Mini cello hebben gedaan, gaan met de Junior cursus verder met hun muzikale ontdekkingstocht.

Van hoog naar laag, de cello laat je zingen

Ah, de cello! De cello is een strijkinstrument. De cello heeft een lage, warme klank, maar je kan er ook heel hoog op spelen. De cello laat je zingen, zeggen ze wel eens. Van alle strijkinstrumenten heeft de cello het meest weg van de menselijke stem.

Cellisten behoren tot de gelukkigste mensen die wij kennen. Misschien komt dat wel door het dagelijkse fysieke contact met dit sprekende instrument. Altijd vriendelijke en zachtaardige mensen. Echt waar. Maar als ze gaan spelen, pas dan op! Want zij storten zich gepassioneerd en vol overgave in hun stoere spel.

Praktisch

Je hebt met z'n tweeën dertig minuten les. In het laatste deel van de les zijn de ouders aanwezig. De kinderen die deze lessen volgen zijn 6, 7 of 8 jaar oud en zitten in groep 3, 4 of 5.

Aanmelden

Duoles iedere week prijs
10 termijnen à € 64,94  
Eenmalig € 630,50  
Proefles Muziek prijs
Eenmalig € 10,50  
Cursus Junior cello
Datum 24 aug 2020 t/m 10 jul 2021
Discipline Muziek & Zang, Strijkinstrumenten
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday