Ga direct naar inhoud

Junior piano

Pianoles voor jonge kinderen

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met piano spelen. Daarom is er speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar de cursus Junior piano. Samen met een leeftijdgenootje leren de kinderen spelenderwijs het instrument kennen. Er gaat een wereld van muziek voor ze open! Kinderen die hiervoor al de cursus Mini piano hebben gedaan, gaan met de Junior cursus verder met hun muzikale ontdekkingstocht.

Veelzijdig en geschikt voor alle soorten muziek

De piano is een zeer veelzijdig instrument, geschikt voor alle soorten muziek: van Mozart, Birdy tot Jamie Cullum. Je kunt er alléén op spelen of met z'n tweeën, ja zelfs met z'n vieren is mogelijk. Als je zingt kun je jezelf op de piano begeleiden en natuurlijk kun je ook andere zangers en instrumentalisten begeleiden of in een ensemble/band spelen.

Wij, de pianodocenten, geven op eigentijdse wijze pianoles met moderne middelen. Wij zorgen voor een goede opbouw van de lessen, zowel technisch als muzikaal. In de lessen wordt aandacht besteed aan onder andere het leren noten lezen (klassieke notatie en leadsheets met akkoordenschema's), goede techniek, speelhouding en ontwikkeling van muzikaal gehoor.

Onze lesruimtes zijn speciaal ingericht om ongestoord muziek te maken. Er wordt lesgegeven op kwalitatief zeer goede piano's en vleugels. In elke lesruimte is een geluidsinstallatie aanwezig. De docent kiest samen met de leerling de muziek uit, aansluitend op het niveau van de leerling.

Praktisch

Je hebt met z'n tweeën 30 minuten les. In het laatste deel van de les zijn de ouders aanwezig. De kinderen die deze lessen volgen zijn 6, 7 of 8 jaar oud en zitten in groep 3, 4 of 5.

Aanmelden

Duoles iedere week prijs
10 termijnen à € 64,94  
Eenmalig € 630,50  
Proefles Muziek prijs
Eenmalig € 10,50  
Cursus Junior piano
Datum 24 aug 2020 t/m 10 jul 2021
Discipline Muziek & Zang, Toetsinstrumenten
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday