Ga direct naar inhoud

Junior keyboard

Keyboardles voor jonge kinderen

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met keyboard spelen. Daarom is er speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar de cursus Junior keyboard. Samen met een leeftijdgenootje leren de kinderen spelenderwijs het instrument kennen. Er gaat een wereld van muziek voor ze open! Kinderen die hiervoor al de cursus Mini keyboard hebben gedaan, gaan met de Junior cursus verder met hun muzikale ontdekkingstocht.

Klinken als een heel orkest

Naast het pianospelen kun je op de keyboard gebruikmaken van toffe effecten en het geluid van verschillende instrumenten. Van Dance en Rock tot Klassiek en Pop, het keyboard volgt moeiteloos jouw muzikale smaak. Door de begeleidende ritmes in het instrument speel je nooit alleen. Het keyboard is de perfecte combinatie van orgels, piano's, synthesizers en computers.

Praktisch

Je hebt met z'n tweeën dertig minuten les. In het laatste deel van de les zijn de ouders aanwezig. De kinderen die deze lessen volgen zijn 6,7 of 8 jaar oud en zitten in groep 3, 4 of 5.

Aanmelden

Duoles iedere week prijs
10 termijnen à € 64,94  
Eenmalig € 630,50  
Proefles Muziek prijs
Eenmalig € 10,50  
Junior Keyboard - Pier K Hoofddorp en Pier K Nieuw-Vennep
Cursus Junior keyboard
Datum 24 aug 2020 t/m 10 jul 2021
Discipline Muziek & Zang, Toetsinstrumenten
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday