Ga direct naar inhoud

Junior dwarsfluit

Dwarsfluitles voor jonge kinderen

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met dwarsfluit spelen. Daarom is er speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar de cursus Junior dwarsfluit. Samen met een leeftijdgenootje leren de kinderen spelenderwijs het instrument kennen. Er gaat een wereld van muziek voor ze open! 

Een prachtinstrument met een vederlicht geluid

De dwarsfluit is een veelzijdig instrument. Het heeft een rijke klassieke historie, maar ook in de pop-, jazz- en volksmuziek wordt het instrument vaak gebruikt. Zo tref je het instrument zowel aan in de klassieke symfonieorkesten en kamermuziekensembles, als in popgroepen en bigbands. Kenmerkend voor de dwarsfluit is de ranke klank in de hoogte en een warm geluid in de laagte. Ook les op de (hogere) piccolo en de (lagere) altfluit behoort tot de mogelijkheden.

Praktisch

Les
Je hebt met z'n tweeën 30 minuten les. In het laatste deel van de les zijn de ouders aanwezig. De kinderen die deze lessen volgen zijn 6, 7 of 8 jaar oud en zitten in groep 3, 4 of 5.

Hafa-korting
Ben je ingeschreven bij een harmonievereniging? Dan kom je in aanmerking voor Hafa-korting op ons tarief voor de privé- en duolessen (aan te geven op het inschrijfformulier). Aan deze aanzienlijke korting zijn voorwaarden verbonden. (Zie onze Algemene Voorwaarden.)

Aanmelden

Duoles iedere week prijs
10 termijnen à € 64,94  
Eenmalig € 630,50  
Proefles Muziek prijs
Eenmalig € 10,50  
Cursus Junior dwarsfluit
Datum 24 aug 2020 t/m 10 jul 2021
Discipline Blaasinstrumenten, Muziek & Zang
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday