Ga direct naar inhoud

Junior zang

Zangles voor jonge kinderen

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met zingen. Daarom is er speciaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar de cursus Junior zang. Samen met een leeftijdgenootje leren de kinderen spelenderwijs hun stem als instrument kennen. Er gaat een wereld van muziek voor ze open! 

Zangles van beginnersniveau tot conservatoriumtoelating

Welk instrument heb je altijd bij je? Precies, je stem! Zingen is leuk en gezond! De zangdocenten van Pier K, delen graag hun passie voor het vrijuit zingen en staan voor je klaar om samen met jou de mogelijkheden van je stem te onderzoeken en te ontwikkelen. Zij zorgen voor een evenwichtige, verantwoorde opbouw van de lessen. Ze werken aan: houding, ademvoering, tekstbehandeling, timing, frasering, improvisatie en ontwikkeling van het muzikaal gehoor.

Plezier hebben in het vrijuit zingen staat voorop! Bovendien is er de mogelijkheid om op te treden in een van onze mooie theaterzalen in Hoofddorp en Nieuw-Vennep! Iedereen kan individueel of in een groepje zangles nemen. Samen met je docent kies je de muziek uit, die past bij je stemtype, niveau en interesse. Klassieke liederen, rocknummers, musicalfavorieten, popliedjes, R&B riedels, opera, jazz-standards, cabaret of Nederlandstalig? Het kan allemaal!

Onze lesruimtes zijn speciaal ingericht om ongestoord muziek te kunnen maken en zijn voorzien van een geluidsinstallatie. We beschikken over kwalitatief goede piano’s en gitaren zodat we het door jou gekozen stuk in de toonsoort kunnen begeleiden, die bij jouw stem past. Alle zangdocenten van Pier-K zijn regelmatig als solisten terug te vinden op nationale en internationale podia en hebben hun conservatoriumopleiding succesvol afgerond. Verder beschikken zij over de certificaten Level I & II van EVTS, en wordt er ook gebruikgemaakt van de gangbare klassieke methodes zoals Belcanto. Je bent nooit te oud of te jong om ermee te beginnen!

Praktisch

Je hebt met z'n tweeën 30 minuten les. In het laatste deel van de les zijn de ouders aanwezig. De kinderen die deze lessen volgen zijn 6, 7 of 8 jaar oud en zitten in groep 3, 4 of 5.

Aanmelden

Duoles iedere week prijs
10 termijnen à € 64,94  
Eenmalig € 630,50  
Proefles Muziek prijs
Eenmalig € 10,50  
Cursus Junior zang
Datum 24 aug 2020 t/m 10 jul 2021
Discipline Muziek & Zang, Zang
© 2021 Pier K is onderdeel van Het Cultuurgebouw   /   Privacyverklaring   |   Cookie-verklaring   /   Realisatie door Tuesday Realisatie door Tuesday